[CS2] Setarea Ip-urilor pentru accesul la internet in Windows XP

Image
Post Reply
CODRINOFF
membru cs2
Posts: 287
Joined: Sat Feb 23, 2019 4:01 pm
Jucator: Counter strike 1.6

[CS2] Setarea Ip-urilor pentru accesul la internet in Windows XP

Post by CODRINOFF »

Setarea computerului pentru accesul in retea si/sau la internet pentru Windows XP.

Configurarea placii de retea in Windows XP Professional / Home Edition
1. Apasati butonul Start si selectati Control Panel.
2. Click pe categoria Network and Internet Connections.
3. Nota: Daca folositi Modul Clasic, veti vedea iconitele panoului de control in locul categoriilor. Dublu Click pe iconita Network Connections.

4. Click pe iconita Network Connections din panoul de control.

5. Click dreapta pe Local Area Connection, listata in LAN or High-Speed Internet si selectati Properties. In cazul in care aveti mai multe placi de retea, selectati-o pe cea care este conectata si care duce catre reteaua interna.

6. In aceasta fereastra faceti click pe Internet Protocol (TCP/IP) si apoi pe Properties.

7. Selecteaza optiunile “Use the following IP adress” si “Use the following DNS server addresses” daca providerul tau de internet foloseste ip-uri statice ( completati cu setarile care v-au fost alocate de catre administrator) sau selecteaza “Obtain an IP address automatically” si “Obtain DNS server address automatically”, daca ti se aloca ip-urile automat .

Nota: daca aveti o iconita cu doua monitoare in partea din dreapta jos a ecranului, langa ceas, apasati dublu click si va apare direct fereastra “Local Area Connection status”. Faceti click pe Properties si ajungeti la pasul 6 de mai sus.

Daca nu aveti iconita acolo, o puteti activa din fereastra “Local Area Connection Properties”, de la pasul 6, bifand obtiunea “Show notification in area when connected”.

Post Reply

Return to “Tutoriale”