Post Reply
Author
User avatar
sancez
Membru
Posts: 443
Joined: Mon Jan 21, 2019 8:07 pm
Location: Moldova Noua
Jucator: Counter strike 1.6
Contact:
Message

Neymar a fost din nou omul decisiv pentru PSG

Post by sancez » Mon Sep 30, 2019 11:35 pm

Image

Brazilianul a marcat unicul gol al partidei Bordeaux - PSG 0-1.

Neymar a mai reusit sa aduca victoria pentru PSG si in meciul cu Lyon, tot cu unicul gol marcat in minutul 87, dar si cu Strasbourg, cand a inscris in minutul 90+2.

Chiar daca a facut tot posibilul sa plece la Barcelona in aceasta vara, lucru care nu s-a mai imtamplat, dar care a iscat scandalul intre brazilian si suporterii francezi, Neymar a facut o declaratie supriza dupa meciul cu Bordeaux.

"Sunt foarte fericit sa imi ajut echipa. E mult mai bine si cu suporterii. E ca atunci cand ai o iubita. Sunt si unele momente mai tensionate, dar se rezolva totul in ceel din urma, cu multa iubire. Sunt aici ca sa imi dau viata pentru PSG. Este echipa mea, iar obiectivul meu este sa fac tot ce pot ca sa aiba succes", a spus Neymar dupa meciul cu Bordeaux.

Neymar a revenit ca titular la PSG dupa o absenta de 4 luni la meciul cu Strasbourg si o intreaga telenovela iscata de dorinta sa de a pleca la Barcelona si incercarile repetate si nereusite ale catalanilor de a-l cumpara.

La meciul cu Strasbourg, suporterii l-au primit pe Neymar cu mesaje jignitoare si l-au fluierat pe tot parcursul partidei, chiar daca brazilianul a adus victoria PSG-ului.


connect cs.cs2.ro
EXCHANGE * PayPal * PaySafe*
https://www.cs2.ro/forum/viewtopic.php?f=12&t=448

Post Reply

Return to “Discutii Generale”