FASTDROP.RO - WHERE [A.K.A MILO] BLACKGATE - FASTDROP.RO BOOST TEAPA! - NESERIOZITATE

ImageParte a forumului creata SPECIAL pentru protectia membrilor comunitatii. Ea include: utilizatori, siteuri, softuri si firme de incredere sau de rea-credinta.
Locked
ForWWarD
membru cs2
Posts: 1
Joined: Thu Apr 23, 2020 11:50 pm
Jucator: Counter strike 1.6

FASTDROP.RO - WHERE [A.K.A MILO] BLACKGATE - FASTDROP.RO BOOST TEAPA! - NESERIOZITATE

Post by ForWWarD »

Nickname-ul tău: ForWWarD
Nickname-ul țeparului: www.fastdrop.ro - milo & blackgate.
Link-ul de la profilul de pe forum al țeparului: O sa raspunda la topic-ul asta si o sa-l aveti direct aici,
Email țepar: melissusxx@xxx.com & A.k.a avocat-ul poporului cum se considera el. (Nu avem voie sa dam emailul ca ne-a facut reclamatie !)
Alte date de contact ale țeparului: steam: -> https://steamcommunity.com/id/melissus/
Steam where a.k.a milo cum isi spun ei, -> https://steamcommunity.com/id/metywhere1/
Descriere situație (obligatoriu): [spoiler]ei asa zisi fastdrop, partenerii sau ce sunt ei, de nu vorbesc intre ei dar vand boost-uri,
Totul a inceput asa.
Eu i-am dat mesaj lui exb de pe rebelii, ca ce stie de fastdrop, dovada -> https://prnt.sc/s4j0hj
Si am zis cu el sa incercam un boost sa vedem cum baga -> https://prnt.sc/s4j18k
Totul bine si frumos vorbim cu blackgate, ne ofera 1 luna [ sau 4 saptamanii cum spune el garantat 29+ ] eu avand un server populat + mai multe boost-uri din alte partii, a zis 30 de euro pentru tine 1 luna si te tine pe noapte +29, cea ce bine inteles nu sa intamplat dar trecem peste. ca vezi doamne am server populat si nu are rost sa-mi ia banii aiurea cica, dupa care a venit vorba de clientii si ca ei isi cauta clientii, si am zis ba pe partea asta va pot ajuta eu, va aduc eu clienti, si la care ei au zis ca imi ofera un discount de 10e per client, cica si aici o data in suceala.
Am adus clienti totul bine si frumos 2 clientii care au platit prin mine catre ei , 1 luna dupa cum vorbisem cu blackgate 50 de euro , ei fiind o firma noua deschisa. ei au inceput sa-mi spuna cat de mult apreciaza ca ma implic chiar si where , a.k.a detinatorul fastdrop si zis milo, mi-a zis cuvinte de lauda si ca e "mandru" de mine si ca apreciaza ca i-am ajutat, ca sunt "băiețaș" si sunt finut si ei sunt finuti si chestii de genul vrajeli, dupa care aproape 1 saptamana, incepe milo zis si where sa faca modificari pe site fara ca blackgate cica sa stie, am screenshot la toate convorbirile + i-am si inregistrat ca si dovada. + o sa mai urmeze niste print-uri in care mister musculo zis si blackgate ma ameninta ca el face de 8 anii sala + e avocat :)), si where a.k.a milo ma ameninta cum are el banii de aruncat pe geam si imi va da flood prin stressere si alte chestii :)) , urmeaza poza + dovezii la tot.
Dupa ce a facut modificarile astea pe site where si nu la anuntat pe blackgate dintr-o luna la clientii pe care i-am adus eu si ei trebuiau sa-i boosteze 1 luna dupa cum se vede si in conversatii, where a dat o la suceala si la intors ca blackgate vorbeste prostii ca el nu are banii de aruncat pe geam ca e imposibil sa ofere pe 1 luna si ca o sa vada el ce face cu blackgate si ca o sa ramana intre noi si ca el nu vrea sa-i fie patat numele fastdrop din cauza lui blackgate, pe romaneste pe teamspeak se dadea bine pe langa mine si imi oferea dreptate si se scuza ca el nu e de vina ca e blackgate ca nu stia ca vinde boost-uri blackgate, pe cand blackgate zicea ca where e bipolar ca zice una si dupa zice alta, ca face modificarii fara sa-l anunte, si cacaturi de genul. aveti toata discutiile si dovezile aici -> [/spoiler]
Sa vedeti toata mascarada asta de boost, intitulat fastdrop.
Dovezi (obligatoriu): https://postimg.cc/gallery/SsDxyZm?fbcl ... QTk8vCV8DA - > aici inca un rand -> https://postimg.cc/gallery/jKZxD7N/15382f8e
https://postimg.cc/gallery/pKT06TQ?fbcl ... R0tBWGq4ac
- Convorbirile cu where a.k.a milo zis si detinatorul platformei fastdrop -> Nu se poate pune video/audio
Alte informații: inca ceva de adaugat, el a incercat si acum o suceala din aia ca la ploiesti, dar nu i-a iesit cu mine. si aparent a inceput iar pe injuraturii si pe amenintari, chiar se merita sa va uita-ti la tot ca va bufneste rasul, si sa ascultati mai ales video-urile.
P.S -> BlackGate, buna incercare de musamalizare a dovezilor, crezand ca daca imi scrii mult dispar conversatile de pe steam :hand_over_mouth:
A si sper ca topic-ul nu va ajunge la cos sau altundeva cum a amenintat el ca vezi doamne e moderator :)

Toate dovezile le aveti aici :) sa vad aici cum il mai sterge :))

User avatar
sancez
Membru
Posts: 453
Joined: Mon Jan 21, 2019 8:07 pm
Location: Moldova Noua
Jucator: Counter strike 1.6
Contact:

Re: FASTDROP.RO - WHERE [A.K.A MILO] BLACKGATE - FASTDROP.RO BOOST TEAPA! - NESERIOZITATE

Post by sancez »

Multumim de postare , chiar daca mai is 2 topicuri o sa ramana si acesta , speram sa ajute oamenii sa nu se incurce cu fastdrop
connect cs.cs2.ro
EXCHANGE * PayPal * PaySafe*
https://www.cs2.ro/forum/viewtopic.php?f=12&t=448

Locked

Return to “Security Zone”